Select Page

Har du en dröm om att skapa själv? Då är det här rätt tillfälle för dig för under maj månad arrangerar jag två workshops i Kungsbacka. Dessa kurser har jag hållit under några år och det är otroligt häftigt att följa med på deltagarnas resa från skiss till illustration.

En i grunderna i Illustrator och en i mönsterrapportering. Med dessa kurser kommer du snabbt igång med dit skapande i Illustrator. Efteråt kan du själv arbeta vidare och fortsätta skapa!

 

#1 Skapa grafiska motiv i Adobe Illustrator- Från skiss till Adobe Illustrator, 5-6 maj

Välkommen till en kreativ Illustratorhelg med mig Anna Holmberg.  Under den här helgen kommer du lära dig från grunden att skapa i Illustrator. Vi kommer att det från skiss till en grafisk illustration. Därför är denna kurs perfekt för dig som vill ta ditt skapande vidare och arbeta mer digitalt.

Vi kommer varva teori med praktiskt arbete och då kommer då tid att arbeta med dina egna illustrationer. Det kommer finnas gott om tid att ställa frågor och få råd och tips. Efter kursen kommer du kunna skapa dina egna grafiska motiv i Illustrator.

 

#2 Från skiss till mönster i Adobe Illustrator, 19-20 maj

Välkommen på en Illustratorhelg med Anna Holmberg. Under den här helgen kommer du lära dig att ta dina skisser till mönster- mönster som kan användas för att skapa tex. tyger eller tapeter.

Under kursen kommer vi gå igenom mönsterrapportering i Illustrator och teori kommer varvas med egen tid då du skapar ditt egna mönster. Du kommer ha gott om tid att ställa frågor och få råd och tips.

Efter kursen kommer du kunna använda Illustrator för att formge dina egna mönster för digitaltryck.

 

Varmt Välkomna!

Läs mer och anmäl under workshops!