Dags för Fotomässan!

Då har jag kommit hem ifrån fantastiska två dagar på Fotomässan i Stockholm! Ja, jag kan säga att nu efteråt att det kändes fantastiskt, innan kändes det nervöst. Nervöst för att jag skulle hålla föredrag om att skapa grafisk konst av dina foton. Det är ju något jag brinner för, så varför vara nervös… blir alltid nervös när jag ska prata inför en massa människor, speciellt på större event som Fotomässan. Men jag vet ju att efteråt så känns det så otroligt roligt och jag är väldigt nöjd och stolt att jag gjorde det! Min nya strategi är att säga- ok du vet att du blir nervös så det är bara att gilla läget, det funkade bra :). Det är också underbart att träffa alla besökare och höra att de blir inspirerade och att de börjar skapa- så tack alla som kom och lyssnade!

Jag och flera andra frilansande lärare höll till på Moderskeppets scen och monter. Vi spred kunskap och nyfikenhet om våra favoritämnen. Besökarna fick tips om hur de kan bli bättre på att fota hundar, matfotografering, filma med mobilen och en massa annat. Det gör mig stolt att vara en del av Moderskeppet för de vill verkligen inspirera och dela med sig. Det är inte bara- här är en snygg bild utan hur tog jag det fotot , vad ska du tänka på etc. Jag tror att våra besökare gillar det- det var fullt av besökare!

Att också få träffa alla på Moderskeppet och alla andra lärare är ett stort plus, vi träffas ju inte så ofta annars utan jag ser mer vilka som gör kurser på Moderskeppets hemsida! Fredagskvällen tillbringades med mat och gott sällskap! Fick okgås med mig lite bra tips hem.

Nu när jag är tillbaka i Malevik så påbörjar jag planering för nästa kurs på Moderskeppet och den kommer ha något med det tomma pappret att göra… så stay tuned mer info kommer!

Ha en fortsatt fin dag, Anna

Moderskeppets reporter Gustaf Söderström intervjua Johanna Lundberg – en sportfotograf med brett perspektiv.

Moderskeppets reporter Gustaf Söderström intervjua Johanna Lundberg, ett intressant samtal om en sportfotografs tankar och funderingar!

Mattias gör sig redo för att prata om ordning och reda i ditt bildflöde

Moderskeppets grundare Mattias gör sig redo för att prata om man får ordning på sitt bildflöde!