Från Zoolog till illustratör

Drömmer du om att göra din hobby till ditt drömjobb?

Många har nog någon gång drömt om att göra något annat, tänk om du fick chansen att börja om helt från början? Jag var mitt i ekorrehjulet med ett jobb som forskare som jag inte trivdes med när jag fick min chans. Jag blev uppsagd och fick frågan vad vill DU göra? Jag tog chansen och sa tapeter! Varför gör du inte det då? Det var startskottet på min resa från forskare till illustratör.

Det har varit en lärorik och häftiga resa! Jag är otroligt stolt över där jag är idag och jag insåg att  all den tid jag spenderat på forskning var inte bortkastad utan då lärde jag mig att driva mina egna projekt och vara nyfiken. Camilla på Modeskeppet har skrivit om min resa som forskare till illustratör.- läs om den på Moderskeppets blogg!

Är det dags för din resa?