I år hade jag fått äran att föreläsa på fotomässan! Det var Moderskeppet som anordnade en förläsningsserie på scen 1 och jag skulle prata om hur du kan använda foton för att skapa grafiska motiv! Jag tipsade om olika appar som du kan använda för att komma igång med ditt skapande, bla Adobe Capture och Draw. Sedan kunde jag ju inte låta bli att prata lite om Illustrator :), det är ju trots allt mitt favoritprogram!

Det blev ganska intensivt innan för samtidigt som alla förberedelser pågick för fotomässan så höll jag på att fixa med det sista för att släppa mina tapeter hos Mr Perswall. Men det är något jag gillar, när det hettar till- jag tror det är det som får mig att göra den där sista ansträngning :). Kanske inte alltid familjen gillar det- jag går in i min lilla bubbla och jobbar mycket och sent.

Men hur förbered man än är så blir det annorlunda när man ser scenen och inser att imorgon ska jag stå där- kommer jag ihåg vad ja ska säga… hur var det nu….. Så det var med lite höjd puls som jag gick upp på  scenen men väl där så släppte all nervositet- det var hur kul som helst!

Den bästa känslan kom när jag träffade människor som varit på föreläsningen och de berättade att de blivit inspirerade av min story! Det är ju det jag vill sprida- att det behöver inte vara så svårt att komma igång och att man inte ska vara rädd för att börja. För er som inte var på mässan (eller var på mat och vinmässan) så kommer min föreläsning finnas ute hos Moderskeppet inom en snar framtid

Så tack till alla som var där och lyssande, alla som kom fram efteråt och ni som har mailat efteråt! Jag hade en super fotomässa, hoppas att ni också hade det!