Formgivaren Anna Holmberg

Anna Holmberg

Anna Holmberg, formgivare, är skaparen bakom By Maleviks grafiska mönster. Hennes motiv är ofta inspirerade av djur och natur, kanske inte ett så förvånande då Anna har en PhD i biologi och har arbetet som Zoolog under många år. Anna håller kurser inom digitalt skapande och där hon lär ut på ett enkelt och roligt sätt att skapa i datorn. Hon håller kurser i InDesign, Photoshop och Illustrator.

“Min fascination ledde till att jag utbildade mig till Zoolog och jag har ägnat många år åt forskning. Efter ett tag kände jag att det var dags för en ny utmaning- och bestämde mig helt för att byta karriär. Jag har alltid älskat mönster, har stått timtal i tapetbutiken och tittat på mönster. En dröm jag har är att skapa en tapetkollektion och även om den ligger en bit fram så finns den med på min horisont!

Jag älskar allt som har med bild att göra och fotograferar en hel del, framförallt  fascineras jag av macrofotografering. På senare tid har jag dock märkt att jag tar de flesta kort med min mobil, kanske är det för att jag älskar det snabba flödet. De flesta korten på denna sida är tagna med min Iphone, redigerade i Instagram och publicerade på nolltid.

“Som ni kanske misstänker så har jag någon relation till det lilla samhället Malevik. Det är där jag bor med man och barn. “

Vill du boka ett möte eller titta på mina produkter kontakta mig via mail eller telefon (070-226 3304)

Anna Holmberg

Anna Holmberg, formgivare, är skaparen bakom By Maleviks grafiska mönster. Hennes motiv är ofta inspirerade av djur och natur, kanske inte ett så förvånande då Anna har en PhD i biologi och har arbetet som Zoolog under många år. Anna håller kurser inom digitalt skapande och där hon lär ut på ett enkelt och roligt sätt att skapa i datorn. Hon håller kurser i InDesign, Photoshop och Illustrator.

“Min fascination ledde till att jag utbildade mig till Zoolog och jag har ägnat många år åt forskning. Efter ett tag kände jag att det var dags för en ny utmaning- och bestämde mig helt för att byta karriär. Jag har alltid älskat mönster, har stått timtal i tapetbutiken och tittat på mönster. En dröm jag har är att skapa en tapetkollektion och även om den ligger en bit fram så finns den med på min horisont!

Jag älskar allt som har med bild att göra och fotograferar en hel del, framförallt  fascineras jag av macrofotografering. På senare tid har jag dock märkt att jag tar de flesta kort med min mobil, kanske är det för att jag älskar det snabba flödet. De flesta korten på denna sida är tagna med min Iphone, redigerade i Instagram och publicerade på nolltid.

“Som ni kanske misstänker så har jag någon relation till det lilla samhället Malevik. Det är där jag bor med man och barn. “

Vill du boka ett möte eller titta på mina produkter kontakta mig via mail eller telefon (070-226 3304)